Despre noi

Firma noastră

În cei peste 27 de ani de activitate în domeniul vânzărilor de organe de asamblare, unelte și scule ne-am format experiența cu care ne mândrim, și care definește compania Rocast – o companie 100% românească ce s-a dezvoltat prin capacitatea ei de a oferi soluții profesionale clienților din domeniu. Chiar de la început ne-am propus să creăm o familie comună a celor ce au nevoie de produse de calitate, si am reușit și facem acest lucru zi de zi.

De-a lungul timpului echipa Rocast te-a obișnuit doar cu produsele de top din Germania și continuăm această tradiție prin lansarea proiectului Harden. Deoarece suntem atenți la nevoile tale, iți punem la dispozitie o gamă largă de produse profesionale de top. Prin proiectul Harden venim în ajutorul tău cu produse calitative la prețuri cât mai scăzute. Ne adresăm atât persoanelor fizice cât și juridice, asigurând ajutorul și expertiza noastră prin  suportul echipei Harden.

Misiunea echipei noastre este de a te ajuta sa-ți duci proiectele la bun sfârșit, oricât de dificil ar parea deoarece pe langă materialele necesare, găsesti și ajutorul necesar.

Reușim acest lucru prin respectarea principiilor care ne definesc, și anume încrederea, continuitatea și stabilitatea ce stau la baza identitații noastre.

           Bine ați venit în familia Rocast!

Magazin si echipa HARDEN

Harden.ro deține o gamă largă de produse potrivite pentru tot felul de proiecte. De la unelte electrice, la scule pentru grădinarit pană la scule și utilaje pentru construcții.

De asemenea, avem în oferta noastră compresoare și scule pneumatice, echipamente pentru sudură, materiale și echipamente pentru instalații electrice.Pentru a ne asigura că ai o experiență cât mai placută pe site-ul www.harden.ro , am conceput un design minimalist și intuitiv care contribuie la simplificarea proceselor de  creare a unui cont și plasarea comenzilor.

Recomandări

Ce poti face cu contul tau HARDEN ?

  • Poți urmării statusul unei comenzi

  • Poți vizualiza și descarca Pro-Forma

  • Poti creea adrese multiple de facturare sau livrare .

  • Poți seta alerte pentru stocuri indisponibile si astefel vei fi primul care afla daca s-a restocat articolul

  • Poti creea liste cu produsele favorite

  • Poti iniția returul produselor direct din contul tau.

Si multe alte urmeaza sa fie lansate in curand.